Tuku ngarep karo awis utawa karo hipotek

Apa kita tuku ngarep karo awis utawa karo mortgage.

Sawetara ahli financial ngomong sing tumbas kudu 100 persen utang-free. Ora kredit SIM. Ora mobil silihan. Ora utang sembarang jenis kanggo reason.That wae bisa dadi cara saran pinter nganti pitakonan tuku ngarep isa munggah. Ing titik, ing utang gratis urip bisa njaluk dadi masalah.

Ing 2014, mung 5 persen homebuyers page-wektu dijupuk ngarep tanpa mortgage, minangka saben review déning National Association of Realtors. Sawetara panjang njaluk ngarep minangka berkah, supaya kasil sing menehi rekomendasi sing malah ing 5 persen figured metu carane nyetel aside cukup dhuwit kanggo tuku ngarep metu lan metu. Sing ora ana siji, nanging rodo iku Cut sethitik saka populace kanthi jumlah ongko saka purchasers page-wektu.
Kredit gedhe bisa mbantu nyimpen ewu ing mortgage.

Mbayar nganggo awis?


Salah siji saka pakar financial, Dave Ramsey bilih bakal cara sing paling apik yen mbayar awis ngarep. Banjur Ana pembuangan Ramsey kang ngandika sing tuku ngarep karo awis ora tenung lan iku ora gampang. Tuku ngarep karo awis, ora mortgage bisa kedaden amarga homebuyers duwe karya hard lan disiplin.

Ing kasunyatan, pembuangan kacarita sing padha mbayar awis lan ngrancang apa minangka ngisor;
• Financing lan mbayar mati ngarep wiwitan page.
• Bangunan ngarep piyambak lan mbayar dhuwit kanggo bahan sawise sawetara wektu.
• Saving lan nyumbang kanggo dangu sadurunge mundhut.
• Tuku a $14,000 fixer-ndhuwur lan dilakoni Diposaken bisa piyambak.
• manggen ing ngarep relatif nalika lagi nyoba kanggo cekap kalodhangan kanggo tuku.

Sampeyan kudu kredit kanggo njaluk kredit


Nanging, yen cara mbayar awis ora bisa metu kanggo wong-wong mau, homebuyers kudu Tembang karo kangelan njupuk etangan hipotek amarga padha wis tau kredit ing kabeh. Padha ora duwe kredit ala nanging padha ora duwe kredit, Neill ngandika. “Padha dijupuk mesthi Dave Ramsey utawa rampung sawetara jinis liyane planning financial lan saran punika, 'Aja mbayar kredit SIM, mbayar awis.’ Sing panuntun dhumateng Fantastic nganti wektu sing kudu diajak karo lender mortgage kanggo njaluk prequalified lan padha ngomong, 'Iku ora Jeksa Agung bisa ngetokake saka sing gadhah 500 kredit. Jeksa Agung bisa ngetokake saka sing ora gadhah kredit wae ing kabeh.
Artikel liyane ing website Ramsey kang ngakoni yen kang “100 Plan Down persen” uga metu tekan kanggo sawetara. Ing kasus-kasus iku, homebuyers sing menehi saran kanggo ngenteni kanggo njaluk mortgage nganti:
• Lagi free-utang.
• Padha kudu paling sethithik telu kanggo enem sasi expenses ing tabungan darurat.
• Padha duwe pembayaran mudhun saka ing paling 10 persen, lan luwih 20 persen.
• Yen nikah, padha wis hitched kanggo taun ing paling.
“Yen sampeyan ora mbayar awis, njaluk hipotek tetep-tingkat kanggo 15 taun utawa kurang. Tansah kurang pembayaran — ora luwih saka 25 persen pituwas njupuk-ngarep,” artikel pisan, aku nasehatake.
Moderat ing kredit
Perancang Financial, kaya Bob Morrison, pokok ing Downing Street Wealth Management in Littleton, Colorado, ngomong konsumen ngirim supaya overusing utawa underusing kredit.
“Biasane, (tuku ngarep) mbutuhake kredit, supaya madegake kredit kanggo sing penting banget,” Morrison ngandika. “Sampeyan ora arep kanggo pindhah edan lan tuku iku sing ora ing liya, nanging ing wektu sing padha, nggunakake kredit prudently wicaksana.”
Ronit Rogoszinski, kasugihan penasehat kanggo Arch Financial Group di Garden City, New York, ngandika kang “zeroed metu utawa maxed metu” kredit “ora nggawe raos salah siji cara.”
“Sampeyan bisa uga ilang kesempatan kanggo Mungkin tuku ngarep sing bisa mbangun usaha lan Mungkin duwe Warisan kanggo anak,” Rogoszinski ngandika. “Extremes mung ora bisa.”
2 opsi skor kredit
Homebuyers sing ora duwe kredit utawa kang file kredit banget lancip kanggo generate skor kredit duwe rong pilihan, ngandika Greg Cook, konsultan hipotek ing Platinum Home Mortgage ing Temecula, California.
Pilihan kredit alternatif
Siji pilihan kanggo nggawe Sajarah kredit alternatif saka cathetan financial liyane, kayata kir rent, premi insurance lan tagihan sarana. Proses iki wektu-akeh lan bisa njupuk sawetara sasi kanggo ngrampungake, lan Cook ngandika ora kabeh tukang kredit duwe kawajiban kanggo nindakaken.
Apa liyane, ngandika, asil “ora arep dadi skor gedhe” amarga Sajarah kredit alternatif ora Tanggal bali luwih saka loro utawa telung taun. Tegese panuku sing mbokmenawa bakal mbayar tingkat bunga sing luwih dhuwur kanggo silihan ngarep saka wong sing nduwe Sajarah kredit tradisional apik.
Pilihan kertu kredit
Pilihan liyane kanggo njaluk kertu kredit, ngisi jumlah andhap asor lan nggawe paling pembayaran minimum kanggo ing paling nem sasi, wektu minimal perlu kanggo generate skor FICO.
Akun kudu undisputed lan kacarita kanggo bureaus kredit lan ora bisa magepokan karo sembarang nduwèni akun sing wis kacarita minangka almarhum, miturut MyFICO.com.
“Boten kados kredit alternatif, iku kredit nyata,” Cook ngandika. “Yen sampeyan duwe nem sasi’ Sajarah karo loro garis perdagangan aktif lan kabeh liya ing urutan, sampeyan bisa uga banget njaluk (silihan) persetujuan.”
Kr. Bankrate.com

Yen bisa, mbayar awis. Yen ora, tuku ngarep karo hipotek.

Ana ketemu.
Scridb Filter
Tuku ngarep karo awis utawa karo hipotek | mortgage, kredit

tagged ing:     
Sampeyan bisa uga kayacedhak

SEO Powered By SEOPressor
Skip toolbar