Mau ngerti sadurunge wis nduweni kanggo hipotek

Sadurunge sampeyan miwiti looking for ngarep, sampeyan kudu wis nduweni kanggo mortgage silihan.

Proses iki melu analisis cepet dening mortgage pejabat kanggo ndeleng yen sampeyan duwe kabeh saringan financial perlu kanggo tuku ngarep.

Sampeyan ora bakal bisa kanggo wis nduweni kanggo silihan kanggo tuku ngarep, yen aplikasi wis ora ditampa. Nanging, ana bab penting sampeyan bisa nindakake kanggo nguripake kahanan sak.

Lan Temtu, sing, ngatur iki wilayah utama dawa sadurunge ketemu karo mortgage pejabat cara pinter kanggo pindhah.
Kene sawetara tips kanggo nangani masalah tombol ing etangan hipotek-proses disetujoni:

Pre-nduweni kanggo No.1 mortgage nambah skor kredit

Nalika tukang kredit beda duwe syarat skor kredit beda, sampeyan bisa uga kudu duwe skor kredit apik; kaya 680 utawa luwih, pra-nduweni kanggo silihan. Yen nilai ora cukup dhuwur, ana sawetara langkah-langkah sing bisa njupuk kanggo nambah peringkat Panjenengan:

  • Supaya laporan kredit: Supaya salinan Sajarah kredit saka Experian, Transunion lan Equifax. Jongkas liwat laporan lan regejegan kasalahan sampeyan nemokake. Kasalahan sing dibusak utawa didandani ing laporan ing 30 dina.
  • Mbayar utang mudhun: Akun utang kanggo 30% skor kredit FICO Panjenengan. Mbayar mudhun utang bakal nangèkaké skor.
  • Mbayar tagihan ing wektu: Perlu sawetara sasi, nanging mbayar tagihan ing wektu bakal nambah nilai kredit.
  • Coba re-skor cepet: Yen skor sampeyan cedhak 680, sampeyan bisa karo pejabat silihan kanggo nindakake re-skor cepet, ngendi sampeyan bisa kanthi cepet nggawe ndandani.
  • Pre-nduweni kanggo Tetep no.2 hipotek ing salah siji proyek

    Tukang kredit arep kanggo ndeleng sing wis digunakake ajeg ing baris sing padha karya kanggo loro utawa luwih taun ing panggonan sing padha sadurunge sampeyan bisa wis nduweni kanggo silihan. Iki nuduhake stabilitas lan reassures wong-wong mau bakal terus kanggo nyusuki hipotek.

    Yen sampeyan ora wis apa sing dawa, Yahoo kanggo tetep karo juragan saiki (utawa ing lapangan Karir) nganti tekan tandha rong taun. Ganti Karir dalan bakal babras kasempatan kanggo wis nduweni kanggo silihan.

    Pre-nduweni kanggo income Nggedhekake No.3 mortgage

    Yen sampeyan ora nggawe minangka akeh dhuwit sing kudu wis nduweni kanggo silihan, sampeyan duwe sawetara opsi:

  • Njaluk mundhakaken pituwas.
  • Golek co-nyilih kredit apik. Income sing ditambahake menyang Yours bisa nggawe silihan bisa.
  • Mangga madosi ngarep ngisor-diregani sing luwih saged.
  • Pre-nduweni kanggo No.4 mortgage Mbangun aset financial

    Tukang kredit kaya kanggo ndeleng sing duwe dhuwit mungkin ing akun bank - bab loro kanggo telung sasi pembayaran hipotek. Akeh tukang kredit uga mbutuhake bukti sing dana mungkin wis wis ing akun kanggo ing paling 60 dina sadurunge sampeyan bisa wis nduweni kanggo silihan.

    Yen sampeyan ora duwe cukup ing akun, sampeyan bisa salah siji nyilih dana needed saka anggota kulawarga utawa miwiti nyimpen awis dhewe. Nanging, mbudidaya sampeyan bakal kudu rong sasi 'worth saka bank statements kanggo mbuktekaken sampeyan wis dana mungkin kanggo wektu sing dibutuhake.

    Iki papat tips bisa ngewangi sampeyan ing sik njongko gol nalika nerangake nggayuh mortgage perlu kanggo tuku ngarep, lan malah yen sampeyan wis ora wis wis qualified sadurunge, ing ngisor iki langkah iki bisa kanggo sampeyan panggonan ngendi sampeyan bisa wis nduweni kanggo silihan.

      listen to video iki kanggo ngerti liyane

    Scridb Filter
    Mau ngerti sadurunge wis nduweni kanggo hipotek | aplikasi kanggo hipotek, mortgage, kredit, silihan, silihan

    Sampeyan bisa uga kayacedhak
    
    SEO Powered By SEOPressor
    Skip toolbar