Blerja e një shtëpi me para të gatshme ose me një peng

A duhet të blej një shtëpi me para të gatshme ose me një peng.

Disa ekspertë financiarë thonë se blerësit duhet të ketë 100 për qind të borxhit të lirë. Nuk ka kartat e kreditit. Asnjë makinë Kreditë. Asnjë borxhit të çdo lloji për çdo reason.That mund të jetë një mënyrë e këshillave zgjuar derisa çështja të blejnë një shtëpi vjen deri. Në këtë pikë, the borxhit të lirë Jeta mund të merrni të jetë një problem.

Në 2014, vetëm 5 për qind e homebuyers herë të parë mori një shtëpi pa një peng, sipas një rishikim nga ana e Shoqatës Kombëtare të REALTORS. Disa fillestar të marrë shtëpinë e tyre si një bekim, kështu që ato rezultate rekomandojmë që edhe në 5 për qind artistikisht se si për të vendosur mënjanë para të mjaftueshme për të blerë një shtëpi jashtë dhe jashtë. Kjo nuk është askush, por më tepër ajo është një prerje të vogël të popullatës totale të blerësve për herë të parë.
Kredi e madhe mund t'ju ndihmojë të kurseni mijëra në tuaj peng.

Paguar me para në dorë?


Një nga eksperti financiar, Dave Ramsey ka thënë se ajo do të jetë metoda më e mirë në qoftë se paguajnë para në dorë për një shtëpi. Pastaj ka tifozë Ramsey e tha se blerja e një shtëpi me të holla nuk është një magji dhe kjo nuk është e lehtë. Blerja e një shtëpi me të holla, nuk peng mund të ndodhi sepse homebuyers të ketë punë dhe disiplinë.

Në realitet, Tifozët kanë raportuar se kanë paguar të holla për të dhe planifikuar për të bërë si më poshtë;
• Financimi dhe të paguar jashtë një shtëpi starter parë.
• Ndërtimi i një shtëpi veten dhe paguar para për materialet e pas disa kohe.
• Ruajtja dhe duke kontribuar për një kohë të gjatë para se të blerjes.
• Blerja e një $14,000 ndërmjetëse-sipërme dhe duke bërë punën e riparimit veten.
• Të jetosh në shtëpinë e një të afërmi, ndërsa ata u përpoqën të mjaftueshëm rezervë për blerjen.

Ju duhet kredi për të marrë kredi


Megjithatë, nëse metoda e paguajnë para në dorë nuk punojnë jashtë për ta, homebuyers duhet të ballafaqohen me vështirësinë e gjetjes së një kredi hipotekare për shkak se ata kurrë nuk kanë pasur kredi fare. Ata nuk keni kredi e keqe, por ata nuk kanë asnjë kredi, Neill ka thënë. “Ata kanë marrë një kurs Dave Ramsey ose bëhet ndonjë lloj tjetër të planifikimit financiar dhe këshilla është, 'A nuk paguajnë karta krediti, paguajnë para në dorë.’ Kjo është udhëzim fantastik deri sa është koha që ju duhet të bisedoni me huadhënës peng për të marrë para-kualifikuese dhe thonë se, "Kjo nuk është një çështje e të pasurit një 500 klasifikimin e kredive. Kjo është një çështje që nuk ka ndonjë kredi në të gjitha.
Një tjetër artikull në faqen e internetit Ramsey pranon se tij “100 Për qind Plani poshtë” mund të jetë jashtë të arrijnë për disa. Në atë rast, homebuyers janë të këshilluar që të presin për të marrë një peng deri:
• Ata janë borxh pa.
• Ata kanë të paktën tre deri në gjashtë muaj të shpenzimeve në kursimeve emergjente.
• Ata kanë një pagesë prej të paktën 10 përqind, dhe preferueshem 20 përqind.
• Nëse i martuar, ata kanë qenë hitched për të paktën një vit.
“Nëse ju nuk jeni të paguar të holla, të marrë një peng normë fikse për 15 vjet ose më pak. Mbani të ulët tuaj të pagesave — jo me shume se 25 për qind e pagës tuaj merret në shtëpi,” Artikulli këshillon.
Moderim në kredi
Planifikuesit financiare, si Bob Morrison, një kryesor në Downing Street Menaxhimin e Pasurisë në Littleton, Kolorado, thonë se konsumatorët duhet të shmangin overusing ose underusing kreditit.
“Normalisht, (duke blerë një shtëpi) kërkon kredi, kështu krijimin e kreditit për të cilat është shumë e rëndësishme,” Morrison thotë. “Ju nuk doni të shkoni çmendur dhe për të blerë gjëra që nuk janë brenda mundësive tuaja, por në të njëjtën kohë, duke përdorur kredi me kujdes është i mençur.”
Ronit Rogoszinski, këshilltar pasuri për Arch Financial Group në Garden City, Nju Jork, thotë se të qenit “zero jashtë ose maxed” me kredi “nuk ka kuptim as mënyrë.”
“Ju mund të humbur mundësinë për të ndoshta të blerë një shtëpi që ju mund të ndërtuar kapital në dhe ndoshta kanë si trashëgimi tuaj për fëmijët tuaj,” Rogoszinski thotë. “Ekstremet thjesht nuk punojnë.”
2 Opsionet rezultatin e kreditit
Homebuyers që nuk kanë kredi apo kredi të cilit skedari është shumë e hollë për të gjeneruar një rezultat kredi të ketë dy opsione, thotë Greg Cook, konsulent peng në Platinum shtëpi hipotekës në Temecula, Kaliforni.
Opsioni alternativ krediti
Një alternativë është që të krijojë një histori alternative të kreditit nga të dhënave tjera financiare, të tilla si kontrollet qira, primet e sigurimit dhe faturat e shërbimeve. Ky proces është kohë dhe mund të marrë disa muaj për të përfunduar, dhe Cook thotë se jo të gjithë huadhënësit kanë burime për të bërë atë.
Cfare ka me shume, ai thote, rezultati “nuk do të jetë një rezultat i madh” sepse historia alternativa e kreditit nuk do të datojnë më shumë se dy ose tre vjet. Kjo do të thotë blerësi ndoshta do të paguajnë një normë të lartë interesi për një kredi në shtëpi se dikush që ka një histori të mirë tradicionale të kredisë.
Opsioni Kartë krediti
Mundësia tjetër është për të marrë një kartë krediti, të paguani një shumë modeste dhe të bëjë të paktën pagesën minimale për të paktën gjashtë muaj, koha minimale e nevojshme për të gjeneruar një rezultat Fico.
Llogaria duhet të jetë i padiskutueshëm dhe raportohen në zyrat e kreditit dhe nuk mund të jetë i lidhur me çdo mbajtësi i llogarisë i cili është raportuar si i vdekur, sipas MyFICO.com.
“Ndryshe nga kredi alternativ, ajo është kredi e vërtetë,” Cook thotë. “Nëse ju keni një gjashtë muaj’ Historia me dy linja tregtare aktive dhe çdo gjë tjetër është në rregull, ju shumë mirë mund të merrni një (hua) miratim.”
Cr. Bankrate.com

Nëse është e mundur, paguajnë para në dorë. Nese jo, blerë një shtëpi me një peng.

Asnjë gjetur.
Scridb filtër
Blerja e një shtëpi me para të gatshme ose me një peng | peng, hipotekat

Tagged në:     
Ju mund të dëshironiafër

SEO Mundësuar nga SEOPressor
Kalo tek toolbar