Gjërat të dini para se të para-kualifikuar për një peng

Para se të fillojmë të shikojmë për një shtëpi, ju duhet të para-kualifikuar për një peng hua.

Ky proces përfshin një analizë të shpejtë nga një peng oficer për të parë nëse ju keni të gjitha kualifikimet e nevojshme financiare për të blerë një shtëpi.

Ju nuk do të jetë në gjendje për të para-kualifikuar për një hua për të blerë shtëpinë tuaj, nëse kërkesa juaj nuk pranohet. Megjithatë, ka gjëra të rëndësishme që ju mund të bëni për ta kthyer situatën tuaj rreth.

Dhe sigurisht, kjo eshte, menaxhimin e këtyre zonave kryesore e gjatë para se të takohet me një peng zyrtari është mënyrë e mençur për të shkuar.
Këtu janë disa këshilla për t'ju ndihmuar të trajtuar çështjet kyçe në kredi hipotekare-Procesi i miratimit:

Para-kualifikuar për një peng nr.1 të përmirësuar rezultatin tuaj të kreditit

Ndërsa huadhënësve të ndryshme kanë kërkesa të ndryshme të kreditit, ju mund të kenë nevojë të ketë një rezultat të mirë kreditore; si 680 ose më e lartë, të para-kualifikuar për një hua. Në qoftë se rezultatet tuaja nuk janë mjaft të larta, ka disa hapa që ju mund të ndërmerrni për të përmirësuar të rangut tuaj:

 • Urdhërojë raportet tuaja të kreditit: Porosit një kopje të historisë suaj të kreditit nga Experian, TransUnion dhe Equifax. Krehër nëpër raportet tuaja dhe të kundërshtojnë ndonjë gabim që ju të gjeni. Gabimet janë hequr ose korrigjohen në raportin tuaj brenda 30 ditë.
 • Paguar borxhin: Llogaritë e borxhit për 30% e rezultatin e kreditit tuaj Fico. Pagimi poshtë borxhet do të rrisë rezultatin tuaj.
 • Paguajnë faturat në kohë: Ajo mund të marrë disa muaj, por paguajnë faturat në kohë do të përmirësojë rezultatet e kreditit tuaj.
 • Konsideroni një të shpejtë të ri-rezultatin: Nëse rezultati juaj është afër 680, ju mund të punoni me oficer tuaj të kredisë për të bërë një të shpejtë të ri-rezultatin, ku ju mund të shpejt të bëjë riparime.
 • Para-kualifikuar për një Qëndro nr.2 peng në një punë

  Huadhënësit duan të shohin se ju keni qenë duke punuar në mënyrë të qëndrueshme në të njëjtën linjë të punës për dy ose më shumë vite në të njëjtin vend para se ju mund të para-kualifikuar për një kredi. Kjo tregon stabilitet dhe siguron ato ju do të vazhdojë të paguajë peng tuaj.

  Nëse ju nuk keni qenë duke punuar aq gjatë, qëllim për të qëndruar me punëdhënësin tuaj të tanishëm (ose në fushën e karrierës tuaj) deri sa të arrijë të shënojë dy-vjeçare. Ndryshimi i rrugë të karrierës do të dëmtojë shanset tuaj për të para-kualifikuar për një kredi.

  Para-Kualifikohen për të ardhura Maximize nr.3 peng

  Nëse ju nuk janë duke bërë sa më shumë para që ju duhet të para-kualifikuar për një kredi, ju keni disa opsione:

 • Merrni një rritje të pagës.
 • Gjeni një bashkë-huamarrës me kredi të mirë. Të ardhurat e tyre shtohet me tuajat mund të bëjë kredia e mundshme.
 • Shiko për një shtëpi me çmim të ulët që ju mund të përballojë më mirë.
 • Para-kualifikuar për një peng nr.4 Ndërtimi i aktiveve financiare

  Huadhënësit të doja të shoh se ju keni të holla të paparashikuara në llogarinë tuaj bankare - rreth dy deri në tre muaj pagesat e hipotekës. Shumë huadhënësve të kërkojë gjithashtu prova se fondet tuaja paparashikuara kanë qenë në llogarinë tuaj për të paktën 60 ditë para se ju mund të para-kualifikuar për një kredi.

  Në qoftë se ju nuk keni të mjaftueshme në llogarinë tuaj, Ju ose mund të marrë hua fondet e nevojshme nga anëtarët e familjes apo të fillojnë të kursimit vet të holla tuaj. Megjithatë, mbani në mend se ju do të duhet vlerë të deklaratave bankare dy muaj për të provuar se ju keni pasur fondet tuaja rezervë për kohën e kërkuar.

  Këto katër këshilla mund t'ju ndihmojnë në arritjen e qëllimeve tuaja, kur është fjala për sigurimin e peng e nevojshme për të blerë një shtëpi, dhe madje edhe në qoftë se ju nuk keni qenë para-kualifikuar më parë, ndjekur këto hapa mund të ju që në një vend ku ju mund të para-kualifikoheni për një kredi.

   Dëgjoni këto video për të kuptuar më shumë

  Scridb filtër
  Gjërat të dini para se të para-kualifikuar për një peng | të aplikojnë për një peng, peng, hipotekat, hua, Kreditë

  Ju mund të dëshironiafër
  
  SEO Mundësuar nga SEOPressor
  Kalo tek toolbar