Çfarë Ju duhet të dini para se Mortgage refinance

Çfarë duhet të dini Para mortgage refinance është

Zëvendësimi origjinale peng për të marrë një shtëpi të re peng të quhet refinancing. Refinancing është një zgjedhje që mund të bëjë një huamarrës për të marrë një mandat të ndryshme dhe më të mirë të interesit dhe shkalla e. Kur për herë të parë kredi në shtëpi është paguar tashmë, i dyti hua do të rikrijuar me bërë një të ri peng në vend dhe më pas hedhur peng origjinale larg.

Nëse huamarrësit kanë një histori të mirë të kredisë, refinancing e tyre mund të jetë një mënyrë më të mirë se më parë.


Për shembull, Interesat e tyre mund të konvertohet një ndryshore hua Norma për një interes të caktuar dhe gjithashtu mund të merrni një normë të ulët interesi. Por në qoftë se huamarrësit kanë kredi e keqe ose ende kanë shumë borxh për të shkuar, refinancing peng do të jetë e rrezikshme për ta.
Në çdo situatë ekonomike për të dy normat e larta të interesit dhe një ekonomi të paqëndrueshme, ajo mund të jetë mjaft e vështirë për të bërë pagesën në një peng në shtëpi dhe mund të jetë më i ashpër se sa pritej.

Dhe tani a mendoni se ju gjeni veten në këtë situatë??

Pra, ajo mund të jetë koha juaj për të konsideruar refinancing mortgage.

Para së gjithash i refinancing është rreziku në refinancing gënjeshtra në injorancë. Nëse ju nuk e dini saktësisht për refinancing, ajo mund të ju lënduar me rritjen e normën e interesit tuaj në vend se uljes atë!

Prandaj, për shembull, ju duhet të dini të paktën njohuri themelore si krahasuar normat aktuale të çdo huadhënësve ose bankat në zonën tuaj.

Cili është përkufizimi i Refinancing?
Refinancing është procesi i gjetjes së një të ri kredi hipotekare për reduktimin e pagesave mujore nga të paturit e ulët normat e interesit, duke marrë të holla nga shtëpia juaj për blerje të mëdha apo ndryshimin e kompanisë peng. Shumica e njerezve refinance peng kur ata kanë kapital në shtëpitë e tyre, që është diferenca midis shumës që i detyrohet për të kompanisë peng dhe vlerën e shtëpisë.

duhet të refinance mortgage ?
duhet të ju refinance peng ?

4 gjëra për të planifikuar për mortgage refinance

1. E di se kush do të përfshihet për mortgage refinance

Edhe pse ka shumë profesionistë për mortgage refinance si vlerësues të pasurive të patundshme dhe Underwriters peng ata do të vijnë për të punuar si role të rëndësishme, kontakti juaj kryesor do të jetë huadhënës tuaj për çdo lloj të refinance. Ju do të duhet të punojnë së pari me huadhënës tuaj nëpërmjet procesit të refinance mortgage. Ne anen tjeter, huadhënës juaj do të punojë me një ekip që do të përfshihen në transaksionin tuaj të refinancing mortgage. Edhe pse ju nuk do të takohet me të gjithë personat e lidhur, ajo është mjaft e rëndësishme që ju duhet të dini rolet e tyre të refinancing mortgage.
Huadhënës apo Hua Oficeri i cili është personi që do të vlerësojë kreditit tuaj, financiar, dhe informacione të punësimit për të parë nëse ju kualifikoheni për një refinance. Kur ata përfunduar vlerësimin e tyre, ata do t'ju ofrojë opsione të financimit dhe gjithashtu t'ju ndihmojë derisa kërkesa juaj peng kompletuar. Ata do të mbajnë gjurmët e statusit të saj gjatë procesit të miratimit të kredisë.
Kredia procesor i cili është personi që do të përgatisë tuaj kredi hipotekare informacion dhe aplikimi për paraqitjen në siguruese peng. Ata do të bëni të sigurtë që ju keni përfshirë të gjithë dokumentacionin e duhur, të gjithë numrat janë llogaritur me saktësi, dhe çdo gjë është në mënyrë që të sigurohet një vendim me kohë për aprovimin tuaj.
Mortgage siguruese i cili është personi që do të vlerësojë të drejtën tuaj për kredi të bazuar në historinë tuaj të kreditit, Historia e punes, Asetet, borxhet, dhe faktorë të tjerë.
Appraiser pasurive të patundshme i cili është personi që do të analizojë dhe vlerësojë unbiasedly shtëpinë tuaj dhe pronën për të përcaktuar vlerën e pasurisë së paluajtshme. Ata do të ofrojë ndihmë për ata që zotërojnë, menaxhuar, shes, investojnë në dhe huazojnë para për sigurinë e pasurive të patundshme.
Mbyllja përfaqësuesit i cili është ai që do të mbikëqyrë dhe koordinojë mbylljen apo “zgjidhje” e kredisë tuaj, regjistroni dokumentet e mbylljes, dhe të paguajë të holla për individët dhe organizatat përkatëse.
Të gjithë këta njerëz kanë role të ndryshme por të rëndësishëm në refinancing mortgage tuaj. Ligët mbi ta, bëni pyetje, dhe mos harroni se ata janë duke punuar për ju.
(referim : zillow.com)

2. Mblidhen dokumentin tuaj personal për mortgage refinance

Kur ju i përmbushni huadhënës tuaj të aplikojnë për një peng refinance, ju do të duhet të japë të dhënat tuaja personale, si ashtu si ju e bëri për blerjen tuaj në shtëpi. Këto dokumente do të lejojë huadhënës tuaj për të vendosur të drejtën tuaj, duke përfshirë tuaj W-2s, pasqyrat bankare, dhe kthimin e taksave.
Procesi i refinancing mortgage është shumë e ngjashme me procesin e blerjes në shtëpi. Ju jeni duke krijuar një kredi të re me kushtet e reja apo edhe huadhënës të re (nëse ju jeni duke përdorur huadhënës tuaj origjinale ose një huadhënës të re). Procesi do të kërkojë të njëjtin dokument dhe informacion që keni dhënë kur ju fillimisht blerë shtëpinë tuaj.

Dokumenti më poshtë vijim është ajo që ju duhet për të siguruar për të huadhënës:

• W-2s nga vitin e kaluar, ndoshta dy
• kundërfletët kontrolloni paguajnë nga të paktën një deri në tre muaj
• Prova të ndonjë të ardhurave shtesë
• Dokumentet e tatimit nga të dy viteve të fundit, duke përfshirë të gjitha faqet dhe oraret
• Nëse ju jeni vetë-punësuar, është e mundshme që ju do të keni për të paraqitur një aktuale vjeçar fitimit dhe humbje deklaratë, në mesin e dokumentave të tjera
• Kontrollimi dhe Savings Bank deklaratat nga të paktën një deri në tre muaj
• Deklaratat e llogarisë Investimeve - duke përfshirë 401(k), rezervat, IRA dhe fondet e ndërsjella - nga një deri në tre muajt e fundit
• Pasqyrat për të gjitha borxhet, duke përfshirë makinë Kreditë, student Kreditë, kartat e kreditit dhe peng juaj e tanishme
• Kopjen e patentë tuaj

Vërejtje : kohëzgjatja e dokumentacionit mund të ndryshojnë nga huadhënës të huadhënës
Nëse ju jeni divorcuar, ju keni nevojë për të siguruar një kopje të dekretit tënd të divorcit së bashku me ushqim të lidhur ose dokumentacion mbështetje të fëmijëve.

3. Kuptimi Dokumentet implikuar

Kur e keni blerë shtëpinë tuaj, ju rishikuar dhe nënshkruar shumë dokumente të para dhe në mbyllje. Kur ju të refinance mortgage tuaj, ju do të kërkohet për të bërë të njëjtën gjë si kjo është një kredi e re me normat e reja dhe kushtet. Merrni pak kohë për të shqyrtuar këto dokumente përsëri dhe rifreskoni njohuritë tuaja.

Format e ju do të shihni para mbylljes
Uniform Residential Loan Application: Kjo është e njëjtë kredi hipotekare Aplikimi keni përfunduar kur e keni blerë shtëpinë tuaj, kapjen informata të rëndësishme në lidhje me ju, financat tuaja, dhe detajet e hipotekës tuaj të mundshëm. Me këtë formë, ju do të kërkohet për të siguruar informacion në lidhje me të ardhurat tuaja mujore, Shpenzimet kombinuara shtëpiake, Aktivet dhe pasivet, dhe të dhënat personale të tilla si numrin tuaj të sigurimeve shoqërore dhe statusit martesor. Ky informacion do të ndihmojë huadhënës tuaj të vlerësojë të drejtën tuaj për një kredi të re.

Mirë Besimi Vlerësimi: Brenda tri ditëve të punës e paraqitjes së kërkesës tuaj përfunduar kredi, huadhënës juaj duhet t'ju japë një të mirë Besimi Vlerësimit (GFE) që përshkruan kushtet tuaja të kredisë, ruajtje informacionit të llogarisë, dhe të gjitha kostot e vlerësuara që lidhen me të reja kredia juaj që do të jetë për shkak të mbylljes.
E vërteta në Kreditimi Deklaratë Disclosure: Brenda tri ditëve të punës pas përfundimit të aplikimit tuaj të kredisë, huadhënës juaj do të ju dërgoj një vërtetën në Kreditimi deklaratë Disclosure. Ky zbulim përfshin shumën totale që financohet, ngarkuar juaj financave, Norma vjetore Përqindja tuaj (duke përfshirë normën e interesit, pikë, tarifë broker, dhe kostot e tjera), dhe orarin tuaj pagesës. Huadhënës juaj do t'ju japë një version të përditësuar të Vërtetës tuaj në Kreditimi zbulimin në mbyllje.
Në fund 2015, huadhënësit do të fillojë duke përdorur një formë të re Kredi vlerësojnë se kombinon informacionin aktualisht në GFE dhe të vërtetën në zbulimin Kreditimi

Format më të rëndësishme që ju do Sign në Mbylljes
HUD-1 Deklarata Zgjidhja: Ky dokument kyç ofron të gjitha taksat aktuale, kostot dhe kreditë që lidhen me mbylljen e kredisë tuaj. Ju keni të drejtë për të marrë deklaratën HUD-1 zgjidhje për shqyrtim 24 orë para mbylljes tuaj. Është e rëndësishme për të shqyrtuar HUD-1 me kujdes për të siguruar që ju jeni për nënshkrimin kredi keni rënë dakord për. Në faqen tre të HUD-1, ju do të gjeni një tabelë që ju lejon të shpejt dhe me lehtësi krahasoni vlerësimet nga GFE tuaj për kostot aktuale.

Shënim premtues: Ky është dokument ligjor ju regjistroheni duke rënë dakord për të shlyer kredi në përputhje me kushtet në të cilat keni rënë dakord. Ajo përshkruan detajet e kredisë, datat kur pagesat duhet të bëhen dhe ku pagesat janë të dërgohen. Ai gjithashtu shpjegon se çfarë mund të ndodhë në qoftë se ju nuk do të bëni një pagesë në kohë.
Vepër e Trustit: Me nënshkrimin e këtij dokumenti, ju jeni duke i dhënë huadhënës të drejtën për të marrë përsëri pronës nga foreclosure duhet ju nuk do të paguaj kredisë siç është rënë dakord. Ky dokument gjithashtu shpjegon të drejtat dhe përgjegjësitë tuaja si një huamarrës.

Vepër e Trustit: Shitësi do të nënshkruajë aktin për të transferuar pronësinë mbi ty, dhe ajo do të ketë emrat e të gjithë blerësit mbi të. Titulli juaj do të mbahet me një administrues i besuar të palës së tretë deri sa ju keni paguar për shtëpinë në të plotë. Ju do të merrni një kopje të veprës në mbyllje.
Affidavits dhe Deklarata: Këto janë deklarata deklarojnë të gjitha informatat që keni dhënë është e vërtetë, duke përfshirë se pasuria do të jetë qëndrimi juaj kryesor dhe të gjitha riparimet e nevojshme në pronë janë bërë para mbylljes.

4. Përcaktimin e kostove

Refinancing mortgage tuaj mund të ju kursejnë qindra dollarë në muaj, por para se të pikiatë në, është e rëndësishme që ju të jeni të vetëdijshëm për të gjitha shpenzimet lidhur. Ju do të dëshironi të punojnë ngushtë me huadhënës tuaj për të bërë një analizë kosto-përfitim dhe të përcaktojë nëse refinancing kuptim financiare për ju.

Çfarë duhet të dini para Mortgage refinance është

Kushtet në mbërritje kërko:

  • மறு கடன்
Asnjë gjetur.
Scridb filtër
Çfarë Ju duhet të dini para se Mortgage refinance | mortgage refinance, mortgage refinance, Refinance, Refinancing

Tagged në:             
Ju mund të dëshironiafër

SEO Mundësuar nga SEOPressor
Kalo tek toolbar